Waarom zou je een vals e-mailadres nodig hebben?

Waarom zou je een vals e-mailadres nodig hebben?
Gepubliceerd in : 15 Jan 2023

Waarom zou je een vals e-mailadres nodig hebben?

Waarom zou je een vals e-mailadres nodig hebben?

U moet hebben opgemerkt dat services zoals Amazon Prime, Hulu en Netflix tijdelijke testruns (proeven) toestaan, maar als u nog steeds vastbesloten bent om de services te gebruiken, heeft u alleen een wegwerp-e-mailadres nodig. Technisch gezien kunt u uw proefgebruik verlengen met een ander e-mailadres dat aan uw oorspronkelijke (echte) e-mailadres is gekoppeld nadat de proefperiode is verstreken.

Een offline of online winkelier heeft de neiging om een ​​e-mailadres te vragen om te profiteren van hun aanbiedingen, maar dit resulteert in een ongewenste stortvloed aan promotionele spam-e-mails die u zou kunnen vermijden. Tijdelijk e-mailadres maakt het gemakkelijk om die irritante berichten die u nog steeds ontvangt te verwijderen.

Technisch gezien roept het idee van een tijdelijk e-mailadres op bij black hat-hackers en internet in de onderwereld, maar er zijn overtuigende redenen om ons nep-e-maildiensten te noemen.

Als u op zoek bent naar legitieme redenen om een ​​wegwerp-e-mailadres te gebruiken, zijn hier een paar:

  Aanmelden voor winkelloyaliteitskaart:
  Als u geen promotionele e-mails wilt ontvangen van de winkel met nieuwe producten, gebruik dan een wegwerp-e-mailadres in plaats van uw zakelijke e-mailadres en u sluit spam-e-mails uit. Als de winkel wordt gehackt voor e-mail, wordt je echte e-mailadres niet gestolen.
  Test uw app:
  U heeft zojuist het coderen van een web-app voltooid en u wilt deze uitgebreid testen voordat u deze te koop aanbiedt. U kunt eenvoudig 100 wegwerp-e-mails ontvangen, dummy-accounts maken en deze zelf testen, behalve dat u onbetrouwbare gebruikers online inhuurt om de app te testen.
  Aanmelden voor dubbel account met een web-app:
  U hebt nog een IFTTT-account nodig om een ​​tweede Twitter-account voor uw marketingsite te programmeren. Een nieuw account heeft een andere e-mail nodig dan uw standaard, om uit te sluiten dat u een nieuwe e-mailinbox moet beheren, krijgt u een nieuw wegwerp-e-mailadres op temp-mail.org
  Elimineer spam:
  Een wegwerp-e-mailadres is een zeer nuttig hulpmiddel tegen spam, vooral voor gebruikers die consequent webformulieren, forums en discussiegroepen bezoeken, kunt u spam tot een absoluut minimum beperken met een wegwerp-e-mailadres.